Sufraco

Svenska Engelska

FAQ - Vanliga frågor  

Hur får jag ett kundlogin / vad är lösenord  

Kundlogin är enbart avsett för våra återförsäljare. Du behöver ett login för att kunna se priserna och för att kunna handla via webbshopen. Du ansöker om kundlogin genom att klicka på knappen ”Logga in”, ovanför menyn till vänster. Klicka på raden med "Ansök här". Du skickas vidare till en mall där du fyller i ditt företagsuppgifter. Är du redan kund hos oss men har aldrig handlat genom webbkatalogen måste du fylla i formuläret för att ansöka om login. När vi behandlat din ansökan genereras ett lösenord som skickas till dig. Du loggar in med din epostadress och lösenordet du får skickat till dig. När du sedan är inloggad kan du själv byta till önskat lösenord. Om ett nytt konto ej används inom 30 dagar kommer en påminnelse att skickas. Används inte kontot kommer det automatiskt att inaktiveras.  

Kan jag som privatkund ansöka om en kundlogin  

Kundlogin är enbart avsett för våra återförsäljare, vi registrerar inga privata kunder. Däremot kan du kontakta oss och berätta vilken produkt som du är intresserad av samt var du bor, så meddelar vi var den närmaste återförsäljaren finns. Det behövs inget "login" för att kunna ta del av all information gällande produkterna.  

Hur ser jag priserna  

Enbart våra återförsäljare kan se priserna genom att ansöka om ett kundlogin. (Se ovan). När du har sänt in din ansökan bekräftar vi på e-mail att du är registrerad och vilka uppgifter du behöver för att logga in dig. Därefter har du tillgång till priserna samt möjlighet att lägga beställningar via hemsidan.  

Det blir fel antal när jag beställer – hur beställer jag på bästa sätt  

Väljer du att klicka direkt på "Beställ" knappen läggs automatiskt ett B-pack av varan i din beställning (minsta antal). Du kan även beställa genom att klicka på produktbilden i stället för på ”Beställ”-knappen. I rullmenyn på produktsidan visas automatiskt det minsta antalet som kan beställas (motsvarande ett b-pack) . Önskar du beställa mer än ett b-pack kan du välja det antal produkter du önskar i rullmenyn. I beskrivningen för varje artikel anges hur många antal produkter det är per förpackning. Vi skickar alltid en orderbekräftelse där du kan kontrollera din beställning.